Als men kan kiezen

Las vanmorgen in de krant het volgende stukje:

SJANGHAI - Terwijl Apple klaar staat om de wereld te veroveren met een nieuw speeltje - de iSlate - heerst er onrust bij een Chinese toeleverancier van het bedrijf. Meer dan tweeduizend arbeiders protesteren daar tegen gevaarlijke werkomstandigheden en te lage lonen.

De protesten begonnen vrijdag na de dood van vier werknemers van de fabriek.
De demonstranten werken in een fabriek waar touchscreens worden gemaakt voor de iPhone. De vier werknemers van de fabriek zouden zijn omgekomen door blootstelling aan hexaan, de chemische stof, waarmee touchscreens worden schoon gemaakt. Nog eens 47 werknemers hebben een medische behandeling moeten ondergaan na contact met de stof.

=====================================

Dan kan men volgens mij toch veel beter in de fabrieken van Dell gaan werken, getuige het volgende filmpje!Want daar werken ze gewoon met een kloddertje "klei".
2 opmerkingen:

 1. Hey marianne,

  Ik kan eigenlijk nog niet veel zeggen wat betreft mijnwebwinkel want ik heb de winkel net open en (gelukkig) nog geen klanten gehad. Ik ben op dit moment nog druk bezig om een assortiment samen te breien en te haken.

  Wat ik wel kan zeggen dat is dat ik de gratis versie heb ( je hebt ook de proffesionel versie) en dat het hierbij jammer is dat je niet kan zien of er al mensen zijn komen kijken. Ik weet dat sommige een kijkje hebben genomen (vrienden) maar van vreemde mensen zie je dat niet. Je bent met je artikelen ( geloof ik) ook niet te vinden via google. Dit is allemaal wel via de proffesionele versie. Maar ik doe het er voorlopig nog maar mee want als ik nog geen inkomsten er van heb kan ik het ook nog niet uitgeven hahaha. Straks, als ik mijn assortiment op orde heb, ga ik adverteren via mp enz....

  Groetjes, petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi marianne,

  Ik kom dit keer eens met een ander berichtje. En wel met een nominatie voor Saartje! Ik doe eigenlijk nooit met dit soort dingen mee maar dit is gestuurd door mijn familie en ik kan weer eens niet goed weigeren.

  Maar saartje is genomineerd en kijk maar op ons log wat je er voor moet doen.
  De award vind je op ons log.

  groetjes, petra

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier een gezellige berichtje achter voor the digital bakery girl.......