Likje verf

O wat is het prachtig weer geweest de afgelopen tijd.
Heb , net als velen van jullie, veel buiten genoten.
De binnen boel is er daardoor een beetje bij ingeschoten de afgelopen tijd.
Eigenlijk moet de boel hier en daar weer een likje verf krijgen.
Ik zie alleen zo op tegen alle rompslomp vooraf 
en de rommel die het geeft............
En dus schuif ik dit klusje maar voor me uit........
Herkennen jullie dat?

10 opmerkingen:

 1. Hihi, ja hoor...heel herkenbaar. Heerlijk weer was het, en nu die regen......daar krijg je ZO gauw genoeg van. IK wel tenminste ook al weet ik heel goed dat het hoognodig was duh. (liever snachts een goede bui en dan overdag droog..maar we hebben het niet voor het zeggen)

  Fijne dag verder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, hier geeft het tot nu toe gelukkig nog niet zoooooveel rommel ;)
  Ondanks de rugklachten ben ik begonnen aan de opsmuk van mijn hobbykamertje, manlief heeft voor verwarming gezorgt en het lekkend dak gerepareerd, nu nog schilderen. Maar ongeduldig als ik ben ben ik wel al begonnen aan het schilderen van klein spul :))
  Lieve groet en veel energie om te starten,
  Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahahhaha...die foto...nou zo erg is het nu ook weer niet,toch?

  Het is iets raars met schilderen...de voorbereidingen zijn het ergst...maar als het echte schilderwerk is begonnen...en het resultaat is te zien,ben ik niet meer te stoppen...dan wil door...en alles opnieuw verven.

  succes en zet `m op!

  liefsss

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooo je zou het maar hebben..ik heb eens zoiets gehad met de aan hanger van een bevriende bouwvakker. Met de verhuizing hebben we het gebruikt om spullen naar het vuilnisdepot te brengen en toen is er een emmer fucsia roze muurvef gelekt/omgevallen..hij heeft tijden met een roze aanhanger rond gereden ...hihihi
  maar ik begrijp helemaal wat je bedoeld hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja hoor,best herkenbaar.
  HiHiHi.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schrok even toen ik de foto zag, maar het verhaal maakte veel duidelijk! Maar allemaal herkenbaar...

  Fijne dag,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hopelijk is dit niet jouw autootje! je achtergronden zijn erg leuk ... heb er eentje van je gebruikt! groetjes, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lijkt wel erg rampzalig,maar als je één keer begonnen bent vind ik het best wel leuk.....alleen die ENE stap om te beginnen,oefff!

  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou ik herken wel dat de boel de boel een beetje is gebleven en je soms achter de feiten aanloopt ja.
  MAAR...... deze smeer boel!!!!!! Gelukkig niet!!!!
  Leuke foto hahaha.
  Knuf Chrissie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hallo, ik ben hier gekomen via Lenet en heb een gebakje voor mijn blog meegenomen, je maakt hele mooie behangetjes! en je andere creaties zijn ook zo leuk, ik ben dus volger geworden!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier een gezellige berichtje achter voor the digital bakery girl.......