Suikerzoete tweeling als vintage achtergrond voor op je blog

En wat vinden jullie van deze zoete schatjes.
Al heel oud maar met dat dat blauw en roze weer helemaal hip.
En die rozen ?
Mmmm, die ruiken vast net zo zoet.
De combi maakte dat ik er wel een achtergrondje van MOEST bakken!Zet de originele plaatjes er natuurlijk wel weer even bij voor jullie!


Pak hieronder de codes voor de achtergrondjes;

3 column background
<style type="text/css">body {background-image: url("http://i1125.photobucket.com/albums/l591/thedigitalbakery2/the%20digital%20bakery%203%20column%20background/thedigitalbakerybackgr3colomnvintagegirl4a.jpg");
background-position: center; background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed; }</style>


2 column background
<style type="text/css">body {background-image: url("http://i1125.photobucket.com/albums/l591/thedigitalbakery2/the%20digital%20bakery%202%20column%20background/thedigitalbakerybackgr2colomnvintagegirl4a.jpg");
background-position: center; background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed; }</style>


Bijpassende header
Dit is een 3 koloms header.
Om hem te gebruiken op een 2 koloms blog
vink je bij het uploaden naar je blog "aan pagina formaat aanpassen" AAN!

En komen jullie ergens mooie plaatjes tegen dames,
Let me know!
Want er is tenslotte niets zo leuk als
elkaar een beetje te kietelen in blogland.........

liefs Marianne5 opmerkingen:

 1. Wat ben jij toch een kunstig bakkertje, zoooo mooi gedaan weer!
  Ik blijf wel nog even bij mijn achtergrondje wat je eerder al bakte maar de plaatjes hierboven neem ik wel mee, dankjewel voor het delen,
  liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey daar met je groene heksebenen...hahahhahah...dit is zoooo heerlijk zoet en mooi, zou het bijna gaan gebruiken...maar ben nog te blij met de vorige,dus maby later...

  fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gossie Marian, wat een prachtige tweeling heb jij op de wereld gezet.
  Ik heb ze meteen geadopteerd, dank je wel.
  Knuffels Chrissie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb mijn blog aangepast met een mooie bacground maar wel met een andere header.Ik vind de vintage tijdperk gezellig moge er maar nog vele komen.Ik wil je bedanken voor al dat moois dat je zomaar wilt delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb een background geplaatst op mijn blog maar wel met een andere header.Ik vind het vintage tijdperk heerlijk dat er maar nog vele mooie ontwerpen mogen komen'ik wil je ook nog bedanken dat je al dat moois wilt delen.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier een gezellige berichtje achter voor the digital bakery girl.......