Achtergrond met het meisje van het verhaaltje

Eigenlijk gelijk nadat ik van dit dametje een achtergrondje
had gemaakt heb ik haar,
omdat ze toch al uitgeknipt was,
ook in een digitaal knutselplaatje gestopt.
[ zie de post hierboven ]
Het echte plaatje sluit ik onderaan dit blogje voor jullie bij.

3 koloms achtergrond
<style type="text/css">body {background-image: url("http://i1125.photobucket.com/albums/l591/thedigitalbakery2/the%20digital%20bakery%203%20column%20background/thedigitalbakery3columnbackgroundtheetjedrinken.jpg");
background-position: center; background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed; }</style>

2 koloms achtergrond
<style type="text/css">body {background-image: url("http://i1125.photobucket.com/albums/l591/thedigitalbakery2/the%20digital%20bakery%202%20column%20background/thedigitalbakery2columnbackgroundtheetjedrinken.jpg");
background-position: center; background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed; }</style>

1 opmerking:

  1. Wow kei schattige plaatjes wat kun jij dat toch super! Als ik staks vakantie heb ga ik eens uitvogelen hoe ik mijn blog kan stylen met jouw producten.
    Groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier een gezellige berichtje achter voor the digital bakery girl.......